Sider

søndag den 4. november 2012

Koncerttid igen ♫

Nu tæller jeg ned til den sidste koncert i denne omgang ♫ ♫ ♫
Den er med Hans Theessink og Terry Evans, som jeg har hørt en gang før
22.10.2010  i Skanderborg. Ih, hvor jeg glæder mig.
Evans-Theessink-Cooder
Fra venstre:
Arnold McCuller, Willie Greene, Ry Cooder, Terry Evans og Hans Theessink.

Den følgende tekst er fundet på nettet:
Hans Theessink er oprindelig fra Holland, har været dansk gift, taler flydende dansk og er i øvrigt dansk statsborger, men har efterhånden boet mange år i Wien.
Han er gennem en lang karriere blevet kendt som måske den eneste rigtig overbevisende europæiske bluesmand. Utallige plader har skabt Hans Theessink en position som en veletableret fortolker af den akustiske blues.
Hans innovative fortolkninger af blues-klassikere, hans dybe stemme og akustiske slide guitar har fået mange til at sammenligne ham med Ry Cooder. Han er et velkendt navn på den danske musikscene – ikke mindst på grund af hans trio-samarbejde med Nalle og Knud Møller.
I 2008 indspillede han et særdeles vellykket duo samarbejde med guitaristen, sangeren og sangskriveren Terry Evans. Resultatet, pladen ”Visions” indbragte duoen en Danish Music Award-Folk pris for bedste udenlandske album,
Netop Evans har siden 1976 arbejdet sammen med Ry Cooder adskillige gange. Både i studiet og på turné. Han havde betydelige indflydelse på John Fogerty’s ”Eyes Of The Zombie”, og han har spillet sammen med John Lee Hooker, Joan Armatrading og Maria Muldaur.
Og i tidligere periode i øvrigt også med Hans Theessink. I første halvdel af halvfjerdserne turnérede han sammen med Bobby King, og det var igennem denne, at Terry Evans kom i kontakt med Ry Cooder. Ved siden af sit arbejde for andre og sit samarbejde med Bobby King, har Terry Evans siden 90’erne udgivet en stribe solo-albums.
Live er de sammen en uforglemmelig oplevelse.
Terry Evans fabelagtige dybe gospel stemme skaber sammen med Theessinks barytonstemme en helt unik oplevelse - kombineret med udsøgt akustisk guitarspil og bundet sammen af Hans Theessinks små anekdoter – naturligvis på dansk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar