Sider

lørdag den 18. juni 2011

Pastasalat med langtidsbagte tomater ( 6 pers.)

500 g cherrytomater
2 spsk. hakket frisk timian (uden stilke)
Salt, rørsukker, peber og olivenolie
150 g pasta (fuldkorns)
30 g pinjekerner
2 fed finthakket hvidløg
2 spsk. olivenolie
Basilikumblade til pynt
30 g friskhøvlet parmesanost
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Skyl tomaterne og skær dem igennem på tværs.
Placer dem i en bradepande med snitfladen opad.
Drys med et tyndt lag rørsukker, timian, salt og peber.
Dryp med olie.
Sættes i en koldovn ved 125 grader varmluft.
Bag dem i 2 - 3 timer, til tomaterne er rynkede og tørre i snitfladen.
De afkøles.
Kog pasta efter anvisning på posen.
Rist pinjekernerne i mikrobølgeovnen ved fuld effekt 1 - 2 min.
Bland pasta med hvidløg, olie, salt og peber.
Lige inden servering anrettes pasta på et fad og pyntes med
tomater, parmesan, pinjekerner og basilikum.
Pastasalat_med_bagte_tomater

Ingen kommentarer:

Send en kommentar