Sider

onsdag den 2. november 2011

Koncert med to superstjerner

koncert_Bob_Mark_plakat
Så kom den store dag, hvor jeg skal i Jyske Bank Boxen og høre Bob Dylan og Mark Knopfler. Jeg håber, det bliver godt, for det har været dyre billetter, men så er det også midt på 3. række ♫ ♫ ♫
Dylan-Knopfler 
De er begge to ældre herrer, som jeg har lyttet meget til og her er lidt tekst, som jeg har fundet på nettet her:

Stjernerne skinnede mangfoldigt i anmeldelserne, da Bob Dylan for bare få uger siden leverede en fantastisk koncert i den totalt udsolgte Den Fynske Landsby. Nu kan koncertarrangøren glæde både de, som var der og de som glippede chancen, med at Bob Dylan kommer tilbage, allerede i efteråret. Men ikke nok med det, for med sig har han ingen mindre end Mark Knopfler. Den 2. november 2011 indtager de sammen de lyd-klare omgivelser af Jyske Bank Boxen i Herning - to levende legender, samme aften på samme scene.

Mark Knopfler har som sangskriver i Dire Straits og vinder af adskillige Grammys succesfuldt kombineret sine skæve tekster med kunstfærdige guitarkrøller, som har skabt monsterhits som “Money For Nothing”, “Sultans Of Swing”, “Romeo And Juliet” og “Walk Of Life”. Han har også produceret album for diverse stjerner, deriblandt Bob Dylan selv. Knopflers seneste besøg i Danmark var i de smukke omgivelser Under Broen i 2010……Den koncert var jeg også til ☺

Bob Dylan behøver vel næppe heller nogen nærmere introduktion. Han er musiker, sanger, poet, maler, komponist og en af den amerikanske populærmusiks allermest betydningsfulde og indflydelsesrige sangskrivere. Dylan er gennem årene blevet belønnet med alt fra Grammy’er til Polarprisen.

At denne musikkens gigant, som trods sine 70 år virker til at være i sit livs form, endnu engang kommer til dansk jord, og i samme åndedræt også igen at kunne byde velkommen til Mark Knopfler, føles på en gang både fantastisk dejligt, ærefuldt og rigtigt stort.

Bob Dylans officielle hjemmeside

Mark Knopflers officielle hjemmeside

Ingen kommentarer:

Send en kommentar