Sider

onsdag den 23. november 2011

Bruce Guthro - The Celtic Tour

Lørdag aften på Fermaten i Herning skal jeg høre Bruce Guthro.
Det er ikke første gang, idet jeg har hørt ham adskillige gange som forsanger i ’Runrig’.
Han har en dejlig stemme, og jeg elsker skotsk og irsk musik.

Han har også en solokarriere og har lige udgivet en pragtfuld CD: ’The Celtic Crossing’
BG

Følgende tekst er fundet på nettet:

Der er lagt op til en aften hvor du næsten kan dufte græsset, havet og whiskey’en, når Bruce Guthro tager publikum med på en rejse til Skotland og Irland.

Guthro er måske bedst kendt som forsangeren i det superpopulære skotske band Runrig, men også som soloartist har han stor succes. Han er p.t. undervejs med albummet ”Celtic Crossing”, der indeholder en lang række irske klassikere som "Carrickfergus”, “Parting Glass” og “Water Is White”.

Bruce’s hjemstavn, Nova Scotia i Canada, er næsten et mini-Skotland, og det er herfra han får sin inspiration til de mange nye sange på albummet, der er lavet i samarbejde med produceren bag bl.a. Sinéad O’Connor, Rod Stewart og Elvis Costello.

Fælles for al Bruce’s musik er den magiske klang i hans ‘keltiske stemme’, og den organiske, keltiske popsound, der sammen skaber en helt unik stemning – både hjemme i stuen og ude på spillestederne.
Guthro er, med sit lune væsen og kærlighed til musikken, altid garant for et intimt sceneshow med god kontakt til publikum, og på Fermaten vil der være rig mulighed for at komme helt tæt på det skæve smil og de varme øjne.

Koncerten er én af kun 6 eksklusive koncerter i Danmark, og der er udsolgt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar