Sider

lørdag den 5. maj 2012

Første lørdag i maj

……… er der altid plantemarked i Gimsing, og for første gang
i ca. 20 år deltager jeg ikke.
Det man ikke ser bliver man ikke fristet til at købe :o)
Jeg har så mange hosta i krukker, og de skal plantes ud i haven,
og desuden er det bidende koldt i dag.
springflowers
   I stedet for noget med planter vil jeg lægge en video på.
   Det er da noget af det mest charmerende, jeg længe har set.
              


På kort tid har videoen af den jive-dansende William Stokkebroe haft langt over seks millioner visninger. Videoen er så populær at den længe har haft plads på YouTubes forside og en google-søgning på hans navn afslører, at det ikke kun er de danske medier, der har taget ham til sig.

Går verden rundt
Store internationale medier som Daily mail, The Sun, The Mirror og The Huffington Post har skrevet om den 2-årige dansker.

- Alle der har prøvet at lære jive ved, at det ikke er den letteste dans, og det gør hans optræden så meget mere imponerende ... og så synger han endda med på sangen, skriver The Sun.

Og googler man 'William Stokkebroe' og 'jive' får man i skrivende stund over 34.000 hits fra alverdens afkroge af verden.

2-årige William Stokkebroe er søn af Kristina og Peter Stokkebroe, som er professionelle dansere og blev kåret som verdensmestre i Latin Showdance i maj 2010. Videoen af den dansende William er optaget i forbindelse med åbningen af forældres nye dansestudie.
Videoen blev lagt på YouTube af nogle af familiens venner.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

super

hilsen Ilse

Anonym sagde ...

Kære Vibeke! Mange tak for historien om den lille William ☺. Det var en fornøjelse at se ham danse! Venlig hilsen Kirsten

Hostadamen sagde ...

Tak til Ilse og Kirsten for de pæne ord :o)

Send en kommentar