Sider

lørdag den 11. juni 2011

Koncert med Eric Clapton

Glæder mig til koncert i aften med Eric Clapton,
som jeg er en stor fan af. Den er i Jyske Bank Boxen, så der
er ikke så langt at køre, hvilket er et stort plus.
Clapton_billet
Her er teksten fra Live Nation:
Legenden og superguitaristen Eric Clapton kommer på sommerbesøg i Danmark – den flotte, nye arena i Herning danner rammen. Clapton spiller en kort, eksklusiv stribe koncerter i UK i maj – ikke færre end fire aftener i London’s Royal Albert Hall – og herefter fire koncerter i Norden i løbet af juni.

Sidste sommer turnerede Clapton med Steve Winwood, og selvom Danmark ikke var med på denne turné, drog mange over Øresundsbroen for at se duo’en i Malmø – og den sviptur skulle efter sigende have været det hele værd. Nu er Eric Clapton ude igen, denne gang uden Winwood, men til gengæld med et imponerende hold af musikere, som man kun kan glæde sig til at opleve live: Steve Gadd (trommer), Willie Weeks (bas), Chris Stainton (keyboards) og backing-sangerinderne Michelle John og Sharon White.
Både musikbrugere og –anmeldere er vildt begejstrede for Eric Clapton’s nye album med den tilbagelænede titel ’Clapton’, hvor han får selskab af en række prominente legekammerater, fra JJ Cale og Steve Winwood til Sheryl Crow og Allen Toussaint. Resultatet er en afslappet samling af splinternye sange og relativt ukendte country- og bluesnumre, som ikke ligner noget andet, Clapton har beskæftiget sig med i under sin bemærkelsesværdige karriere, der spænder over fem årtier. ’Clapton’ er den legendariske guitarists 19. soloalbum

Ingen kommentarer:

Send en kommentar