Sider

mandag den 4. april 2011

Skinkestang i fuldkornstortilla

skinkerulle02
2 fuldkornstortillas
75 g Philadelphia naturel light
85 g kogt skinke i tern
150 g stegte champignon i små tern/skiver
Purløg
10 g sennep
10 g fedtstof til stegning af champignon
skinkerulle01 
Fremgangsmåde:
Ost, skinke, sennep og klippet purløg efter smag blandes sammen.
De stegte champignoner tilsættes og det hele blandes godt.
Tilsæt evt. lidt væde fra panden.
Tortillaen lægges i et ildfast fad og fyldet lægges i en "pølse" på midten. Herefter foldes den rundt om fyldet, så pakken bliver helt lukket (ligesom en forårsrulle).
Stangen pensles med lidt mælk og kommes i ovnen ved 200 grader i ca. 20-30 minutter til dejen en gyldenbrun og sprød.
Serveres med 150 gram blandet salat til.
Velbekomme - et lækkert forårs-sommermåltid fugl02

Ingen kommentarer:

Send en kommentar