Sider

tirsdag den 5. april 2011

Karryfisk

karryfisk 
2 pers.
300 g dybfrossen fiskefilet, f.eks. torsk
0,5 tsk. salt
0,5 stk. fiskebouillonterning opløst i 2 dl vand
0,5 tsk. karry
18 g revet ost 6%/10+ (ca. 3 spsk.)
0,5 spsk. rasp (1 tsk.)
2 tsk. mango chutney
1,5 dl kogt ris
Kogt broccoli

Optø fisken. Sæt ovnen på 225°. Læg fisken i en ovnfast form og salt den. Bland suppen med karry og hæld den over fisken. Strø ost og rasp hen over. Steg i midten af ovnen i 15 min.

Per portion:
Energi: 212kcal / 886kJ
Fedt: 4 gram
Kulhydrater: 24 gram
Protein: 69 gram
Kostfibre: 1 gram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar