500 g cherrytomater
2 spsk. hakket frisk timian (uden stilke)
Salt, rørsukker, peber og olivenolie
150 g pasta (fuldkorns)
30 g pinjekerner
2 fed finthakket hvidløg
2 spsk. olivenolie
Basilikumblade til pynt
30 g friskhøvlet parmesanost
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Skyl tomaterne og skær dem igennem på tværs.
Placer dem i en bradepande med snitfladen opad.
Drys med et tyndt lag rørsukker, timian, salt og peber.
Dryp med olie.
Sættes i en koldovn ved 125 grader varmluft.
Bag dem i 2 - 3 timer, til tomaterne er rynkede og tørre i snitfladen.
De afkøles.
Kog pasta efter anvisning på posen.
Rist pinjekernerne i mikrobølgeovnen ved fuld effekt 1 - 2 min.
Bland pasta med hvidløg, olie, salt og peber.
Lige inden servering anrettes pasta på et fad og pyntes med
tomater, parmesan, pinjekerner og basilikum.
lørdag den 18. juni 2011
Pastasalat med langtidsbagte tomater ( 6 pers.)
Etiketter:
Mad,
Madopskrifter,
Salat
Ingen kommentarer:
Send en kommentar