Sider

onsdag den 13. februar 2013

Roulade med skinkefyld

Her er en nem lille ret, som kan laves dagen før, gæsterne kommer.

        skinkeroulade_01

Man skal bruge disse ingredienser:

• Dej:

•125 g mel
•1 tsk salt
•5 dl mælk
•4 æg

• Fyld:

•1 stor porre
•1 bundt forårsløg
•1 rød peberfrugt
•1 pakke skinkestrimler
•1 pakke pikantost

Ingredienserne til dejen piskes sammen og hældes i en bradepande med bagepapir.
Bages 30 minutter ved 200C°.
 
Fyldet svitses let og iblandes 1 pakke pikantost.
I stedet for løg, kan man bruge 1 bundt forårsløg.
 
Når fyldet er afkølet fordeles det over dejen som derefter rulles sammen.

Rouladen kan fryses, men skal tøes op dagen før.

Som alternativ til skinke kan man bruge rejer, laks, tun, kalkun eller kylling.

skinkeroulade-02

2 kommentarer:

Havets Sus sagde ...

Kære søde Vibeke

Endnu en opskrift jeg må prøve.
Denne opskrift virker som om den er nem at gå til og dejligt den kan fryses ned <3

Sikke fine ting du har købt hos Møllegaarden. Det var ærgerligt der ikke var nogen påsketing :-(

Hvor er du altså god til at lave collager. Det ser ud til du har prøvet det mange gange før <3

Ha' en dejlig week-end søde.

Stort knus
Birgitte

Anonym sagde ...

Hej Vibeke.
Ja den er rigtig god,jeg frøs også resten så fik Marianne den for at de skulle smage den
KH Birthe

Send en kommentar